Informatie

  Heeft u een vraag? Wij zullen deze dan z.s.m. mogelijk beantwoorden.

  Onze gegevens

  Westerik
  Singaporestraat 56
  3047 BE Rotterdam

  T: 010 – 223 09 02
  M: info@westerikbv.nl

  Zonneboilersystemen

  Zonneboilersystemen

  Westerik b.v. levert zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, HR++ ketels en isolatie. Combinaties leveren extra voordeel op! Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

  De voordelen van HRsolar zonneboilers

  • Tot 70% besparen op uw gasverbruik voor tapwater
  • Hoogste rendement volgens Consumentenbond
  • Nederlandse kwaliteit

  Hoe werkt het

  Bij een zonneboiler wordt leidingwater indirect verwarmd door (zon) licht met behulp van zonnecollectoren. Het warme water wordt opgeslagen in een voorraadvat (warmteaccu).

  Als het vat leeg is of nog niet op temperatuur springt de Cv-ketel bij zodat u altijd warm water heeft. Met een zonneboiler bespaart u op deze manier fors op uw gasrekening. Vaak worden zonnecollectoren verward met zonnepanelen.

  Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met  010 – 223 09 02 of info@westerikbv.nl

  Vraag offerte aan

   

  (ISDE) Subsidie regeling 2017

  Vanaf 1 januari 2016 bestaat er de subsidieregeling ISDE (investeringssubsidie duurzame energie). Deze subsidie verlaagt bij de aanschaf van een zonneboiler de netto prijs aanzienlijk. Het voordeel loopt op van € 574 – € 2.167!

  Al 8 jaar op rij het hoogste rendement

  Investeert u in een HRsolar zonneboiler dan krijgt u het hoogst haalbare rendement. Wij mogen al 8 jaar met recht zeggen dat het de hoogste opbrengst heeft van de te verkrijgen zonneboilersystemen in Nederland. Inmiddels is dit door diverse onafhankelijke testinstituten bewezen zoals KIWA-Gastec en het Duitse gerenommeerde ISFH (t.b.v. SolarKeymark). Ook de consumentbond heeft ons systeem getest en daarmee als best presterende beoordeeld! (test april 2016).